Diensten

Secure development  Solutions

Dankzij onze eigen datacenter-infrastructuur en grondige interne expertise kunnen we zo'n gediversifieerd dienstenportfolio van hoge kwaliteit aanbieden met een eersteklas klantenservice.

We hanteren betrouwbare en flexibele oplossingen voor onze bedrijfskritische IT-applicaties/systemen in onze eigen datacenters in Zaventem en Leuven. Wij werken daarbij samen met Unix-Solutions, die over een eigen redundant netwerk  beschikt.  

De datacenters zijn Tier3 gebouwd en ISO9001 & ISO27001 gecertificeerd.

Onze interne ontwikkelingen worden gedaan en gehost op Virtuele servers in het datacenter van Leuven via VPN/RDP.

Er is een redundant netwerk met backup in Zaventem, en met disaster scenario  backup naar Synology C2 in Frankfurt am Main (Duitsland) .


Dashboard ontwikkeling voor het beheer van uw data

Het beheer van uw data in een overzichtelijk dashboard gebaseerd op een databaseserver en ontwikkeld in PowerBI, Dotnetcore webservices en Angular front-end.

Advies en implementatie van softwareoplossingen

Onze expertise in advies en implementatie van softwareoplossingen zorgt voor een efficiënte en succesvolle integratie van de juiste software bij uw bedrijf.

Cloud computing oplossingen

Cloud computing oplossingen bieden organisaties de mogelijkheid om efficiënter en flexibeler te werken door middel van het delen en opslaan van data.

Back-up en disaster recovery planning

Het opstellen van een gedegen back-up en disaster recovery planning is essentieel voor het waarborgen van de continuïteit en veiligheid van bedrijfsgegevens.

Training en support voor medewerkers

Het bieden van training en support aan medewerkers is essentieel voor het vergroten van kennis en vaardigheden en het optimaliseren van hun prestaties.

Hacking Begeleiding

Malware op uw servers leggen uw bedrijf binnen een paar dagen volledig plat. Wij hebben ervaring in het begeleiden van de recuperatie van gegevens door in communicatie te gaan met hackers.  

Netwerkbeheer en -beveiliging in een gebouw

Netwerkbeheer en -beveiliging zijn essentieel voor een goed functionerend en veilig netwerk op basis van VLANs in een gebouw met meerdere organisaties.

Installatie en configuratie van hardware bekabeling

Het proces van installatie en configuratie van hardware omvat het fysiek leggen van bekabeling en plaatsen en aansluiten van apparaten en het instellen van de juiste software en instellingen.

volledig geintegreerd wifi netwerk

Draadloos netwerkbeheer op basis van een wifi-netwerk is omwille van het nomadisch kantoor en draagbare toestellen zoals Mac, PCs, smartphones en tabletten een essentieel gegeven van een goed werkend kantoor.

Voor nog meer informatie kan je jouw emailadres invullen.  

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.