Diensten

Advies en implementatie van softwareoplossingen

Onze expertise in advies en implementatie van softwareoplossingen zorgt voor een efficiënte en succesvolle integratie van de juiste software bij uw bedrijf.

Training en support voor medewerkers

Het bieden van training en support aan medewerkers is essentieel voor het vergroten van kennis en vaardigheden en het optimaliseren van hun prestaties.

Cloud computing oplossingen

Cloud computing oplossingen bieden organisaties de mogelijkheid om efficiënter en flexibeler te werken door middel van het delen en opslaan van data.

Dashboard ontwikkeling voor het beheer van uw data

Het beheer van uw data in een overzichtelijk dashboard gebaseerd op een databaseserver en ontwikkeld in PowerBI, Dotnetcore webservices en Angular front-end.

Installatie en configuratie van hardware bekabeling

Het proces van installatie en configuratie van hardware omvat het fysiek leggen van bekabeling en plaatsen en aansluiten van apparaten en het instellen van de juiste software en instellingen.

Netwerkbeheer en -beveiliging in een gebouw

Netwerkbeheer en -beveiliging zijn essentieel voor een goed functionerend en veilig netwerk op basis van VLANs in een gebouw met meerdere organisaties.

volledig geintegreerd wifi netwerk

Draadloos netwerkbeheer op basis van  een wifi-netwerk is omwille van het nomadisch kantoor en draagbare toestellen zoals Mac, PCs, smartphones en tabletten een essentieel gegeven van een goed werkend kantoor.

 Back-up en disaster recovery planning

Het opstellen van een gedegen back-up en disaster recovery planning is essentieel voor het waarborgen van de continuïteit en veiligheid van bedrijfsgegevens.

 

Hacking Begeleiding

Malware op uw servers leggen uw bedrijf binnen een paar dagen volledig plat.  Wij hebben ervaring in het begeleiden van de recuperatie van gegevens door in communicatie te gaan met hackers.  

Voor nog meer informatie kan je jouw emailadres invullen.  

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.