Over Ons

Wonderland Office is een dynamisch bedrijf dat zich sinds 1993 richt op het helpen van ambitieuze bedrijven in verschillende sectoren. Wij begrijpen dat digitaal succes essentieel is in de moderne zakenwereld en daarom bieden wij onze diensten aan als office integrator. Dit betekent dat wij ons richten op het stroomlijnen van zowel hardware als software, zodat jouw team optimaal kan presteren. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en hierop in te spelen.

Werken voor Wonderland Office

Wonderland Office is een collectief waarin ook verschillende freelance frontend en .NET developers aan de slag zijn. Heb je technische kennis, duik je graag in complexe problemen en denk je graag na over hoe je business goals op digitaal vlak kan vertalen? Dan ben jij de ideale persoon om met ons samen te werken! Je komt terecht in een klein team met veel expertise en een brede kennis uit België, Nederland en Duitsland.  Samen zoeken we naar projecten die bij jouw skills en interesses passen.

Contact

Wil je meer weten over wat Wonderland Office voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze ervaren medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf
Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +3216/23.20.20.
Wij zijn gevestigd in het Researchpark Z.2 1820, 3001 Leuven